rr eufondovi.hr

 Robert Ravenšćak, mag.oec 
 direktor

Rođen sam 1969. godine u Zagrebu. Magistar sam ekonomije. Slijedom obrazovanja i višegodišnjeg radnog iskustva na rukovodećim pozicijama srednjeg i visokog menadžmenta u domaćim i stranim kompanijama, vrlo sam dobro upoznat sa svim poslovnim procesima unutar jednog poduzeća. Certificirani sam menadžer za izradu i provođenje projekata financiranih iz EU fondova te certificirani auditor za ISO 37001 i ISO 19600 sustave upravljanja. Imam svjedodžbu Certified Compliance and Ethics Professional - International (CCEP-I), Leading Professional in Ethics and Compliance (LPEC) te glasnogovornika i menadžera za odnose s javnošću. Član sam Hrvatskog zavoda za norme i predsjednik Hrvatske udruge za etiku, društveno odgovorno ponašanje i razvoj antikorupcijske svijesti te jedan od osnivača Instituta za promociju poduzetništva. Bivši sam predsjednik Odbora za razvoj i promociju internet trgovine u HGK. Posjedujem široko znanje iz područja upravljanja malim i srednjim poduzećima, javnim poduzećima, marketinga, prodaje te upravljanja ljudskim resursima.

Strastveni sam sportaš. Nakon dugogodišnjeg bavljenja judom, danas trčim, vozim bicikl, plivam, igram mali nogomet i košarku. Godine iskustva kao DJ prerasle su u ljubav prema glazbi općenito. Veliko zadovoljstvo pričinjavaju mi enologija i kulinarstvo, a dobra knjiga ili film također nisu na odmet.

 


 valentina miroslavic 246x315Valentina Miroslavić, bacc.oec.
 računovođa i financijski savjetnik

Rođena sam 1980. godine u Kutini. Moji roditelji okarakterizirali su me osobom talentiranom više za društvene nego prirodne predmete, stoga je i moje obrazovanje išlo u tom smjeru. Osoba sam koja konstantno radi na sebi i željna je novih znanja. Podpredsjednica sam Hrvatske udruge za etiku, društveno odgovorno ponašanje i razvoj antikorupcijske svijesti. Certificirani sam auditor za ISO 37001 i ISO 19600 sustave upravljanja. Stručnjak sam zaštite na radu. Ovlašteni sam zastupnik u osiguranju i računovođa. Završila sam studij  Računovodstvo i financije na RRiF visokoj školi za financijski menadžment. Aktivni sam govornik engleskog jezika, a trenutno učim portugalski. Pohađala sam mnoge seminare, radionice i tečajeve vezane za EU fondove, poduzetništvo i financije.

U slobodno vrijeme rado vozim bicikl, šetam, igram badminton, plešem, crtam, čitam, slažem puzzle, rješavam križaljke...
Budući da volim mudre izreke, evo jedne za kraj: „Svatko od nas ima život kakav zaslužuje, jer svatko od nas svakodnevno čini izbore.“ (autor nepoznat).

 


MirjanaMirjana Štuljan, mag.rel.publ.
voditeljica ureda

Rođena sam 1989. godine u Varaždinu i odrasla u Remetincu, malom selu pokraj Novog Marofa. Završila sam srednju elektrostrojarsku školu u Varaždinu kao grafičar-dizajner multimedijalnih sadržaja. Logičan slijed daljnjeg školovanja bio je multimedija, te sam u Multimediji na Veleučilištu Varaždin stekla zvanje stručni prvostupnik multimedije. Na Sveučilištu Sjever nastavila sam obrazovanje, smejr "Odnosi s javnostima“ gdje sam stekla akademski naziv zvanja magistra odnosa s javnostima.

U slobodno vrijeme kad nisam na internetu volim pročitati dobru knjigu, družiti se s najbližima te uređivati sve što mi „dođe pod ruke“. Rečenicu koju obožavam a ujedno i vjerujem u nju jest; Ništa nije slučajno… Kužimo se, zar ne? 😊

 

 


 damir golubic 246x315Damir Golubić, mag.pol.
 savjetnik za EU fondove

Rođen sam 1986. godine u Zagrebu gdje sam završio opću gimnaziju, a potom upisao Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Magistar sam političkih znanosti sa završenim smjerovima: Politički sustav Hrvatske i Komparativne politike.

Radno iskustvo prije dolaska u Ravecon skupljao sam u Ministarstvu socijalne politike i mladih, u Službi za međunarodnu suradnju. Moje obveze ponajviše su bile vezane uz rad Agencije za mobilnost i programe Europske unije te provedbu programa Mladi na djelu, ali također i uz provedbu međunarodnih ugovora iz djelokruga Ministarstva koji se odnose na Ujedinjene narode, Vijeće Europe, Europsku uniju i Uniju za Mediteran. Također sam sudjelovao u organizaciji sastanaka, konferencija i međunarodnih skupova, što je uključivalo komunikaciju s veleposlanstvima, stranim delegacijama i Ministarstvom vanjskih i europskih poslova. Završio sam program međunarodno priznatog informatičkog obrazovanja za ECDL specijalista. Engleskim jezikom služim se aktivno u govoru i pismu te posjedujem diplomu B2 poslovnog engleskog jezika. Organizirao sam i pohađao više domaćih i međunarodnih savjetovanja i edukacija na temu EU fondova.

U slobodno vrijeme, od sportova, najviše se bavim košarkom i nogometom, dok mi je čitanje zanimljivih knjiga najbolji način opuštanja. Ipak, najdraži hobi je ples, kojim se bavim posljednjih nekoliko godina te nastupam na raznim festivalima, promocijama i humanitarnim događanjima.


 Marija.MMarija Milić, dipl.ing.preh.teh.
 savjetnica za EU fondove

Rođena sam u Zagrebu gdje sam završila gimnaziju i Prehrambeno-biotehnološki fakultet.  Nakon školovanja, započela sam raditi u PIK Vrbovcu- mesna industrija te sam kroz niz godina stekla bogato i raznovrsno iskustvo u nabavi, prodaji i marketingu.

Iskustvo na  projektima financiranima sredstvima iz Europske unije sam skupljala u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, radeći u 5 odjela tijekom gotovo pet godina. Tada sam, prešla „na drugu stranu“ te sam neko vrijeme radila u konzultantskoj tvrtki „Fito ekologija d.o.o.“ na različitim projektima (natječajima) iz Europskog poljoprivrednog fonda  za ruralni razvoj.

Aktivno govorim engleski i talijanski jezik te znam nešto i njemačkog.

U slobodno vrijeme se bavim različitim aktivnostima kao što su borilačka vještina tai chi,  teretana te plešem i crtam.  Volim dobre knjige te često posjećujem kazališne predstave.

 


 Andrej Santic 246x315Andrej Šantić
 IT specialist

Rođen sam 1968. u Zagrebu, podrijetlom iz Trogira. Završio sam matematičko-informatičku srednju školu u Splitu, a 1987. u Zagrebu upisao fakultet Strojarstva. Nakon završenog četvrtog semestra preselio sam u Njemačku, a studij završio na Fakultetu Strojarstva u Stuttgartu, smjerovima „primjenjena informatika“ i „poslovni management. Po završetku fakulteta do 2007. prvenstveno radim kao eksterni IT suradnik u Njemačkoj u nekim od vodećih tvrki (Alcatel-SEL, IBM Njemačka, DaimlerChrysler…).

Nakon povratka u Hrvatsku, od 2011. suosnivač sam njemačko-hrvatske tvrtke TEXO TEHNOLOGIJE d.o.o. (www.texo-tehnologije.hr). Od svog osnutka tvrtka 90% svojih prihoda ostvaruje u inozemstvu, prvenstveno na Njemačkom i Švicarskom tržištu. Pored implementacije rješenja u sektoru "zelenih tehnologija", izrade projektnih dokumentacija, kao i izrade softverskih rješenja u području automatizacije proizvodnih procesa, bavim se i web dizajnom, prateći aktualne trendove i pripremajući se za one nadolazeće. Pritome se koristim najnaprednijim razvojnim alatima, sve stranice su SEO optimizirane, pri čemu se tijekom razvoja stranica strogo pridržavam aktualnih W3C standarda i preporuka.

Aktivni sam govornik engleskog jezika, a Njemački mi je kao materinji jezik. Većinu slobodnog vremena provodim u krugu obitelji. Moja filozofija je, da što god radili u životu, to radimo i za budućnost narednih naraštaja.

 


"Ne isplaćuje poslodavac plaće. On upravlja novcem. Plaće isplaćuje kupac."  Henry Ford